Bouwers in staal

Olijve Constructie

Ambachtsschool Haarlem

Renovatie oude ambachtsschool
210 ton staal in 6 bouwfases

Nieuwbouw Polyganics Groningen

Nieuwbouw productiebedrijf Polyganics op Zernike terrein Campus Groningen
280 ton staal in 6 bouwfases

Garage Van Mossel Automotive Groep

Bouw Nieuwe werkplaats en showroom Garage Van Mossel Groningen

Staal geeft je de ruimte

Olijve Constructie – Specialist in staalconstructies

 

Olijve Constructie bouwt met je mee aan een stevige, slimme en duurzame toekomst. Behoefte aan bruikbare, betaalbare vierkante meters? Hoe complex ontworpen ook? Betrekkelijk snel te realiseren? Dan heb je de experts van Olijve Constructie nodig. Bekende bouwers die werken met staal. Echte staalmeesters.

 

Bij Olijve combineren we robuuste ambachtelijkheid met intelligente engineering. Zo maken constructies van staal heel veel mogelijk. Staal heeft een onovertroffen draagkracht als dit goed en op de juiste manier is geengineerd. Daarbij is het verrassend veelzijdig en toe te passen in alle soorten bouwconstructies. 

 

Staal is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar, dankzij de kleine eco footprint. Zo bouwen wij bij Olijve Constructie aan een schone toekomst. 

 

Olijve Constructie tekent, berekent, tekent, produceert, controleert, levert en monteert uw gewenste constructie, waar ook ter wereld. Benieuwd naar ons verhaal?

Contact opnemen met de staalmeesters

Bel 0516 – 712400 of vul het contactformulier in. Zo heb je snel contact met de juiste staalmeester.

  Duurzaam staal

Al klinkt staal wat minder ‘groen’ dan bijvoorbeeld hout, bouwen of verbouwen met staal verzekert je van een uiterst kleine ecologische voetafdrukEnergiezuinig te produceren, extreem lange levensduur, hergebruik altijd…

=> Meer lezen?

   Innovatieve technieken

We werken deels met ‘ouderwets’ vakmanschap; om de meest ingewikkelde ‘ouderwetse’ papieren bouwtekening accuraat te vertalen in een slanke constructie, die staat als een huis. Met de nieuwste verwerkingsmethoden, zoals…

=> Meer lezen?

Staal

van olijve

Alles begint met een staalconstructie van Olijve – Dutch Masters of Steel

Groot, klein, uitzonderlijk, degelijk, alles staat of valt met een goede stalen constructie. De ruggegraat van elk goed gebouw. Staal levert draagkracht – en ongekende mogelijkheden voor creatieve architecten.

Wereldwijd kiezen bouwmeesters en aannemers voor de zekerheid van Olijve Constructie.

Projecten

Waar onze klanten trots op zijn