Constructies

Olijve Constructie: Bouwers in staal!

Constructies

Olijve Constructie: Bouwers in staal!

Constructies

Olijve Constructie: Bouwers in staal!

Constructies

Olijve Constructie: Bouwers in staal!

Constructies

Geen constructie of bouwwerk is hetzelfde: Olijve Constructie kent de bouwwereld en de verschillen in de opdrachtgevers als geen ander. De afgelopen jaren hebben wij constructies ontworpen en geproduceerd binnen de industriële, agrarische, zakelijke en publieke sector.

Zware, complexe constructies

Olijve Constructie is gespecialiseerd in zwaar belaste, dynamische constructies. Elke uitdaging heeft altijd een passende oplossing.

Wij realiseren constructies die zware detailverbindingen vereisen, zoals:

  • Scheepsbouwhallen
  • Winkelcentra
  • Ziekenhuizen
  • Sportgebouwen
  • Kantoorgebouwen
  • Distributiecentra
  • Aardbevingsbestendige bouwconstructies
  • Constructies voor land- en tuinbouw

Met een schat aan ervaring en alle disciplines in huis beschikt Olijve Constructie over veel specialistische kennis binnen diverse sectoren.

Complete constructies

Olijve levert complete stalen constructies. Dat betekent dat ze niet ophouden bij het grote, zware raamwerk, maar iedere constructie tevens kunnen voorzien van trappen; hekwerken; balustrades en/of ondersteuningsstaal.

U kunt bij Olijve kiezen uit bewerkingsgraad P1, P2 en P3. Met de daarop aansluitende diverse nabehandelingen zoals verzinken, spuiten en poedercoaten.

Onder Projecten ziet u wat wij realiseren.

Wilt u persoonlijk contact om het werk te bespreken? Of wilt u een offerte aanvragen en meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op of vul het offerteformulier in. 

Wat kunt u verwachten?

Olijve Constructie staat bekend om de strakke regie en duidelijke afspraken omtrent de planning van projecten. Geen half werk! Wij monitoren onze projecten nauwkeurig en zorgen altijd voor een transparante terugkoppeling aan onze opdrachtgevers en partners.

Van werkvoorbereiding, (via de constructeurs en verschillende Tekla-tekenaars met de 3D-tekensoftware, de productie van de constructie) tot aan de assemblage, montage en de oplevering: wij zorgen voor heldere communicatie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Last-minute wijzigingen

Door de strakke regie en duidelijke planning kunnen wij in overleg last-minute wijzigingen verwerken in het productieproces.

Wereldwijde levering door Olijve 

Staalconstructies leveren wij ook buiten Nederland. Diverse, gespecialiseerde constructies hebben wij verzonden aan onze bouwpartners over de grens.

Projecten Olijve Constructie

Om u een goed beeld te geven van Olijve Constructie hebben wij diverse projecten voor u klaargezet.

Bekijk ze hieronder. Wij zijn trots op ons werk en laten dat graag zien.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze projecten of een gedetailleerde offerte opvragen voor staalconstructies?
Olijve Constructie
Houtwal 29c
8431 EX Oosterwolde
T. 0516 71 24 00
E. info@olijveconstructie.nl

Bekijk in de media

icon-facebook-olijveconstructie

Olijve is gecertificeerd

logo-olijve-constructie-wit