Olijve Constructie

Specialist in Staalconstructies

Specialist in Staalconstructies

Olijve Constructie is gespecialiseerd in staalconstructies en doet waar zij goed in zijn: het realiseren van zware, complexe en complete staalconstructies. Ook de kleinere – vaak nog complexere – constructies worden met hart en ziel geproduceerd. Olijve Constructie onderscheid zich voornamelijk in de kwaliteit van het gehele productieproces, geen halve afspraken! Olijve heeft alle kennis in eigen huis en kan u begeleiden naar het complete eindproduct. Onder PROJECTEN kunt u zien wat er in de afgelopen periode gerealiseerd is.

Zoekt u een staalbouwer? Heeft u bouwplannen? Of u bent op zoek naar een vakkundig staalbouwbedrijf/staalconstructiebedrijf die de ingewikkelde constructie niet uit de weg gaat? 

Neem dan contact op met Olijve Constructie. Olijve zal met alle kennis en ervaring de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Olijve Constructie is gevestigd in Oosterwolde (Friesland). Wij zijn wereldwijd verantwoordelijk voor diverse projecten. Met onze 3000m2 grote productieruimte ontwerpen, produceren, behandelen, leveren én monteren wij de meest uiteenlopende constructies van staal tot wel 1500 ton.

Al onze constructies worden op locatie geleverd en gemonteerd door VCA-gecertificeerde medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een verantwoord en veilig product van de hoogste kwaliteit.

Van ontwerp tot realisatie: Olijve Constructie is uw bouwpartner in de levering van uw stalen constructie op maat.

Waarom Olijve Constructie

 

  • NEN-EN 1090 gecertificeerd

  • Executieklassen 1, 2 en 3

  • VCA-gecertificeerd personeel

  • Jaarlijkse capaciteit tot 6000 ton

  • Flexibel en persoonlijk: wij denken met u mee!

Olijve Constructie in beeld

Bekijk de projecten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze projecten of een gedetailleerde offerte opvragen voor staalconstructies?
Olijve Constructie
Houtwal 29c
8431 EX Oosterwolde
T. 0516 71 24 00
E. info@olijveconstructie.nl

Bekijk in de media

icon-facebook-olijveconstructie

Olijve is gecertificeerd

logo-olijve-constructie-wit