Sommige momenten zijn te mooi om niet te delen…

Hieronder enkele projecten uitgelicht

Nieuwbouw Poiesz Supermarkt Appelscha

Gefaseerde verbouw De Meester Haarlem

Nieuwbouw Polyganics Groningen

Nieuwbouw Poiesz Appelscha

Olijve Constructie mag in opdracht van Bouwgroep DE Jong de 70 ton zware constructie leveren voor de Poiesz Supermarkt in Appelscha. Een mooi moment wordt de 27 mtr lange raadliggers en dakliggers die worden gemonteerd.

TT Circuit renovatie dak

Olijve Constructie heeft het dak van de TT hal in korte omschrijving volledig gerenoveerd en opnieuw 3-laags epoxy gespoten. Met behulp van 2 200-tons kranen is het dak van zijn plek gehesen en gedemonteerd en later weer teruggeplaats.

Ombouw Ambachtsschool Haarlem naar kwalitatieve woningen De Meester

Olijve Constructie gaat hier 210 ton staalconstructie in 6 bouwfases voor leveren. Dit is een uniek project midden in Haarlem.

Forse uitbreiding Polyganics op Zernike Campus Groningen

Olijve Constructie gaat hier 260 ton staalconstructie voor leveren. Tevens monteert Olijve deze constructie, evenals het leggen van de kanaalplaatvloeren.

Uitbreiding Lidl in winkelcentrum Marsdijk Assen

Olijve Constructie gaat de 110 ton zware constructie leveren voor de uitbreiding van de Lidl in Assen Marsdijk. Mooie special zijn de 28 mtr. lange en 4 mtr hoge liggers voor de overspanning van de gehele winkel.

Aldi De Westereen

Olijve Constructie gaat in opdracht van Bouwgroep DE Jong de 65 ton zware constructie leveren voor de Aldi in De Westereen.

Nieuwbouw MFC Houtstek

Olijve Constructie levert in opdracht van Vriesbouw de constructie voor het nieuwe MFC De Houtstek in Slochteren. Artist impression Onix architecten

Wij zijn Olijve Constructie, Bouwers in staal!

Specialist in staalconstructies

Olijve Constructie is gespecialiseerd in staalconstructies en doet waar zij goed in zijn: het realiseren van zware, complexe en complete staalconstructies. Ook de kleinere – vaak nog complexere – constructies worden met hart en ziel geproduceerd. Olijve Constructie onderscheid zich voornamelijk in de kwaliteit van het gehele productieproces, geen halve afspraken! Olijve heeft alle kennis in eigen huis en kan u begeleiden naar het complete eindproduct. Onder PROJECTEN kunt u zien wat er in de afgelopen periode gerealiseerd is.

Zoekt u een staalbouwer? Heeft u bouwplannen? Of u bent op zoek naar een vakkundig staalbouwbedrijf/staalconstructiebedrijf die de ingewikkelde constructie niet uit de weg gaat? 

Neem dan contact op met Olijve Constructie. Olijve zal met alle kennis en ervaring de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

>Lees meer

Olijve Constructie

  • NEN-EN 1090 gecertificeerd

  • Executieklassen 1, 2 en 3

  • VCA-gecertificeerd personeel

  • Alle disciplines in eigen huis

  • Flexibel en persoonlijk: wij denken met u mee!

  • Geen project te klein of te groot

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze projecten of een gedetailleerde offerte opvragen voor staalconstructies?
Olijve Constructie
Houtwal 29c
8431 EX Oosterwolde
T. 0516 71 24 00
E. info@olijveconstructie.nl

Bekijk in de media

icon-facebook-olijveconstructie

Olijve is gecertificeerd

logo-olijve-constructie-wit